Skip to main content

Bedrijfsfotografie en bedrijfsreportages

Omdat we beelden beter onthouden dan woorden

Je kunt vertellen waarom klanten voor jouw bedrijf of onderneming moeten kiezen, maar veel liever laat je dit zien. Dat wekt vertrouwen en zet je boodschap kracht bij. Bovendien onthouden mensen visuele content beter dan woorden. Daarom vinden we het belangrijk dat een bedrijfsreportage past bij jouw verhaal en identiteit.

Want zo onthouden klanten jouw bedrijf beter. Nu, maar ook op langere termijn.

Zakelijke foto’s voor je website, sociale media, drukwerk…
of gewoon voor aan de wand in jouw bedrijf

Zakelijke fotografie voor jouw website

Laat een verpletterende indruk achter

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf en dé plek om je te presenteren. Foto’s spelen daarbij een belangrijke rol. Het is vaak het eerste wat bezoekers zien.

Daarmee wil je een verpletterende indruk achterlaten, zodat potentiële klanten direct weten wie je bent, wat je doet en waarom ze bij jou moeten zijn.

Met een fotoconcept dat past bij jouw bedrijf lukt dat. De foto’s zijn haarscherp en worden afgeleverd op precies de goede resolutie.

Dit maakt jouw website onderscheidend.

De Raad van Commissarissen in gesprek tijdens een wandeling De Raad van Commissarissen in gesprek tijdens een wandeling

Beeldbank voor sociale media

Zorg voor visuele eenheid en een professionele uitstraling

Sociale media: voor veel ondernemers en organisaties dé plek om klanten vandaan te halen. Maar wil je elk bericht voorzien van een professionele foto, dan heb je een best veel beelden nodig.

Een goed gevulde beeldbank is dan prettig. Zo kies je met het grootste gemak bij elk bericht een passende foto. Een foto die de tekst versterkt.

Bovendien geeft het je feed een professionele uitstraling en zorgt het voor visuele eenheid.

Het bijhouden van je social media wordt daarmee een stuk makkelijker. En het binnenhalen van klanten ook.

Fotografie voor drukwerk

Onze apparatuur is van de allerhoogste kwaliteit

Flyers, brochures, informatieboekjes, magazines, stickers, posters en reclamedoeken vragen om een ander type foto dan digitale publicaties.

Een foto moet van zeer goede kwaliteit zijn en in de juiste resolutie worden afgeleverd. Ook is het belangrijk dat de afbeelding is voorzien van het juiste kleurprofiel om op papier hetzelfde effect te geven als op beeld.

Daarom vinden we het belangrijk dat je weet dat we werken met de beste fotoapparatuur. Zo kun je met een gerust hart je printwerk naar de drukker sturen. En weet je zeker dat je foto’s hun hoge kwaliteit behouden op papier of ander materiaal.

Bedrijfsfotografie voor aan de wand

Prints voor aan de wand

Wat hang je aan de wand in je winkel, ontvangsthal, wachtkamer, kantoor of achter de balie? Nietszeggende kunst van onbekende schilders of…prachtige beelden van je eigen bedrijf? Die jouw verhaal vertellen en daarmee dus altijd passen bij jouw onderneming?

Dat kan natuurlijk een portret zijn, maar we denken graag veel breder. Een brood dat symbolisch wordt door gegeven van de oudste bakker aan het jongste bakkertje in het familiebedrijf. Het proces van grondstof tot eindproduct. De dierenarts in volle concentratie tijdens een operatie. Foto’s die typerend zijn voor jou en je onderneming.

Bovendien printen we de foto’s in groot formaat – in de hoogste resolutie en met elk detail zichtbaar – en verwerken we ze tot prachtige wanddecoratie.

Even Appen?