Skip to main content
Ben Eekhof geeft uitleg over Capture One Pro bij een reclamebureau Ben Eekhof geeft uitleg over Capture One Pro bij een reclamebureau

Breng je fotografie naar een hoger niveau met een gepersonaliseerde Capture One Pro-workshop

Ben je klaar om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Onze exclusieve Capture One Pro-workshop is speciaal ontworpen voor fotostudio’s, vakfotografen en semi-professionele fotografen.

Gerenommeerde fotostudio’s en vakfotografen

Capture One Pro is een toonaangevende software in de wereld van professionele fotografie, favoriet bij veel gerenommeerde fotografen en fotostudio’s vanwege de uitzonderlijke beeldbewerkingsmogelijkheden. Deze software biedt een scala aan tools en functies waarmee fotografen hun afbeeldingen tot in de perfectie kunnen verfijnen, waardoor verbluffende en boeiende resultaten worden gegarandeerd.

In de afgelopen jaren gingen diverse vakfotografen en bekende fotostudio’s je al voor. Zo heb ik onlangs voor Reclamebureau Total Creation alle 13 fotografen overgezet van Adobe Lightroom naar Capture One Pro.

De wens was beter en consistenter tethered/bedraad te werken. Niet alle fotografen waren het direct eens met de overstap. Tijdens mij presentatie hoorden zij wat alle voordelen van de software was ten opzicht van Lightroom gingen ze al snel overstag.

Waarom een workshop?

Elke fotograaf heeft unieke doelen, voorkeuren en gebieden die hij wil verbeteren. Daarom is een gepersonaliseerde workshop de ideale manier om Capture One Pro te leren. Als ervaren instructeur stem ik de workshop af op de behoeften van het bedrijf en zijn fotografen.

Hier zijn enkele belangrijke voordelen van mijn workshop:

 • Gepersonaliseerde begeleiding: Ik concentreer mij op de behoeften van de opdrachtgever en de gestelde doelen. Bovendien bied ik diepgaande begeleiding en feedback.
 • Flexibele planning: Een workshop kan worden gepland op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. 
 • Praktijkgericht leren: Leren door te doen. Je krijgt de kans om te oefenen met praktijkvoorbeelden en krijgt direct feedback.
 • Aangepast curriculum: Of je nu de basisbewerkingstechnieken onder de knie wilt krijgen of je wil verdiepen in geavanceerde functies, onze workshop wordt afgestemd op jouw vaardigheidsniveau.
 • Probleemoplossing: Zit je vast aan een bepaalde bewerkingsuitdaging? Ik zal je helpen dit te overwinnen, zodat je de workshop verlaat met nieuwe en uitgebreide vaardigheden.

Wat vinden klanten van ons?

 • Zoveel kennis op een overzichtelijke wijze aangeboden

  Het was mij een genoegen om de workshop Capture One Pro bij Ben te volgen, zoveel kennis op een o…
 • Je merkt aan alles dat Ben passie combineert met ongelofelijke vakmanschap

  Heb de uitgebreide een-op-een workshop Capture One gevolgd. Ik ben geen professional maar een gep…
 • Ontzettend leerzame dag. Goede uitleg en veel kennis van Capture One

  Ontzettend leerzame dag gehad. Ben legt het heel goed uit. En heeft veel kennis van fotografie en…
 • Deze workshop is onmisbaar als je met Capture One begint

  Ik heb bij Ben de workshop 1 op 1 Capture One gevolgd. Ben legt alles goed en rustig uit. Stapvoe…
 • Deskundige Capture One uitleg gehad

  Een prima deskundige Capture One uitleg gehad. Fijne lunch! Dank je wel Ben! – Maarten Eeke…
 • Ontzettend veel kennis!

  Ben is een hele vriendelijke en rustige man met ontzettend veel kennis! Daarnaast is hij geduldig…
 • Een erg leerzame 1-op-1 workshop werkt perfect!

  Voor mijn werk als Beeldbewerker gebruik ik vooral Photoshop maar de beelden gaan eerst door Capt…
 • Een erg goede en fijne cursus basiskennis fotografie

  Een erg goede en fijne cursus basiskennis fotografie gehad. Het is veel informatie voor een dag, …
 • Alle fotografen binnen ons bedrijf kregen een training van Ben

  Bedankt voor de leerzame training over Capture One Pro. Alle fotografen binnen ons bedrijf kregen…
 • Wellicht worden de foto’s echt beter dan ik tot nu toe heb gemaakt

  De workshop basis fotografie die ik bij Ben mocht volgen, heeft mij absoluut inzicht gegeven in d…

Een combinatie van gedegen vakkennis en editing-skills

De combinatie van mijn uitgebreide kennis van het programma Capture One Pro, ruim 40 jaar fotografie-ervaring, coaching van fotografen en de vele workshops die ik inmiddels gegeven heb zorgen voor een unieke cocktail.

Bekijk eens de reviews van anderen

Wil je weten hoe andere fotografen de workshop ervaren hebben? Kijk dan gerust eens op de Reviews (selecteer op Capture One)

Ben Eekhof geeft uitleg over Capture One Pro bij een reclamebureau Ben Eekhof geeft uitleg over Capture One Pro bij een reclamebureau

Capture One Pro Workshops

Wat je leert: 

Onze Capture One Pro-workshop behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

 • Workflowoptimalisatie: stroomlijn je workflow voor meer efficiëntie en productiviteit. Ik heb een doordachte workflow ontwikkeld. Deze kan ik (bij Apple) op jouw computer overzetten. Bij Windows is dit ook mogelijk mar daar het nodige handmatig ingesteld worden.
 • Importeren en ordenen: leer hoe je je foto’s efficiënt importeert en organiseert, zodat je de afbeeldingen gemakkelijk kunt vinden en ermee kunt werken.
 • Bewerkingstools: Beheers de krachtige bewerkingstools in Capture One Pro om kleur, contrast, scherpte en meer te verbeteren.
 • Retoucheren: Ontdek technieken voor het retoucheren van portretten en het elimineren van onvolkomenheden in je afbeeldingen.
 • Tethered-opnamen: als je geïnteresseerd bent in studiofotografie, laat ik je zien hoe je tethered-opnamen instelt, zodat je direct feedback krijgt.
 • Uitvoer en exporteren: Begrijp de verschillende uitvoeropties om ervoor te zorgen dat je afbeeldingen er op hun best uitzien wanneer ze worden gedeeld of afgedrukt.
Ben Eekhof geeft uitleg over Capture One Pro bij een reclamebureau Ben Eekhof geeft uitleg over Capture One Pro bij een reclamebureau

Capture One Pro Workshops

De cursus is volledig up-to-date

De cursus is volledig up-to-date. De allerlaatste ontwikkelingen van de nieuwste versies zijn altijd in de workshop verwerkt. Ik leg het je graag allemaal uit.

Je ontvangt een uitgebreid naslagwerk

Natuurlijk kun je niet alles onthouden van wat behandeld wordt. Daarom ontvang je aan bij de workshop Capture One Uitgebreid een handig naslagwerk met alle sheets van de presentatie. De handout telt inmiddels zo’n 80 pagina’s).

Ook support na afloop van de cursus

Na de workshop zul je vast nog wel vragen hebben of zijn er behandelde onderwerpen toch niet helemaal duidelijk. Je mag me altijd even bellen of mailen, zodat ik je snel kan helpen.

Eventueel kan ik via TeamViewer met je meekijken. Zo zijn je vragen of problemen snel opgelost.

Voor vakfotografen en fotostudio’s

De investering

De Workshop Capture One Pro duurt 6 uren en kost € 450 excl. 21% BTW.
Dit is inclusief een complete hand-out van de cursus (ca 80 pagina’s) en een heerlijke lunch.
Wil je eventueel nog meer van Capture One Pro leren dan betaal je voor 1 uur investering in jezelf € 75 extra.

Deze workshop is bedoeld voor beroepsfotografen en semi-professionele fotografen die beter, sneller en gestructureerder willen werken met Capture One Pro.

Ben je klaar om de geheimen van Capture One Pro te ontdekken?

Boek vandaag nog jouw Capture One workshop en begin met het maken van verbluffende afbeeldingen van professionele kwaliteit die zich onderscheiden van de massa. Of je nu een fotograaf, beeldbewerker of digitaal kunstenaar bent, deze workshop stelt je in staat de controle over je nabewerking in handen te nemen en je creatieve visie te verwezenlijken.

Mis deze kans niet om te leren van een ervaren professional die gepassioneerd is om jou te helpen slagen in de wereld van fotografie. Verbeter je vaardigheden met mijn gepersonaliseerde Capture One Pro-workshop en zie het verschil in je fotografie.

Even Appen?